Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
AcasaPrimariaConducerePrimarul comunei PadeșViceprimarul comunei PadeșSecretarul comunei PadeșAparatul de specialitate al primaruluiConsiliul localInteres publicBugetul localExecuție bugetaraHotarariProcese verbaleLicitatiiFormulare tipizateOrganigramaStare civilăConcursuriDeclaratii de avere si intereseEvenimente localeAdrese utileInvestitiiAnunturiPagina cetateanuluiContact
siglaPades_jud_Gorj
1. Oportunitate finanțare nerambursabilă pentru creare locuri de munca

     Vă anunțăm ca din data de 8 august 2016 se va deschide sesiune de finanțare pe Schema de ajutor de stat pentru sprijinirea investițiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă (HG nr. 332/ 2014).
       Prin această Schemă de ajutor de stat o companie poate obține, pe o perioadă de 2 ani consecutivi, finanțare de până la 50% din costurile salariale totale aferente noilor locuri de muncă, create ca urmare a realizării unei investiții inițiale. 
        Costurile salariale eligibile sunt salariile brute, în limita salariului mediu brut pe economie (2681 lei) + contribuțiile obligatorii ale angajatorului.
         Astfel la o investiție inițială ce duce la crearea a 100 de locuri de muncă noi pe o perioadă de 2 ani puteți beneficia de un ajutor de stat de până la  3.949.113 RON.
Prezentarea ajutorului de stat se poate descarca de aici
 
2. Oportunitate finanțare agricultură PNDR 4.2

    Vă anunțăm posibilitatea accesării de finanțări nerambursabile pentru investiții în procesarea produselor agricole.
Finanțarea se poate obține prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020, Submăsura 4.2 – Sprijin pentru investiții în procesarea / marketingul produselor agricole .
        Prin aceasta Submăsura sunt sprijinite investiții corporale și necorporale pentru procesarea și marketingul produselor agricole, cu excepția produselor pescărești.
       Ajutorul public nerambursabil pentru acest gen de proiecte variază intre 1 milion EUR (pentru investiții care nu conduc la crearea unui lanț alimentar integrat) si 2.500.000 EUR pentru investiții ce conduc la crearea unui lanț alimentar integrat (colectare ‐depozitare -procesare‐comercializare), la o intensitate a ajutorului public nerambursabil de 50% pentru IMM-uri si 40% pentru alte întreprinderi.
  Aici se află o scurta prezentare a Submăsurii 4.2, în care veți găsi informații detaliate despre această măsură.
Poza UE
Bani europeni pentru noi locuri de muncă și agricultură
fonduri-europeneUE
Copyright 2016-2018 -Toate drepturile rezervate - Primăria Comunei Padeș