Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
AcasaPrimariaConducerePrimarul comunei PadeșViceprimarul comunei PadeșSecretarul comunei PadeșAparatul de specialitate al primaruluiConsiliul localInteres publicBugetul localExecuție bugetaraHotarariProcese verbaleLicitatiiFormulare tipizateOrganigramaStare civilăConcursuriDeclaratii de avere si intereseEvenimente localeAdrese utileInvestitiiAnunturiPagina cetateanuluiContact
Pades_jud_Gorjsigla
ÎN ATENȚIA  CETĂȚENILOR COMUNEI PADEȘ
    Primăria Comunei Padeș, prin Comitetul Local pentru Situații de Urgență, anunță cetățenii că, în conformitate cu Programarea exercițiilor privind managementul situațiilor de urgență pe anul 2017, în perioada 18-21.04.2017, în intervalul orar 10:00-15:00, se va desfășura Exercițiul național de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă – PROCIV 2017.
Scopul exercițiului este de testare și verificare a sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă, astfel că pe timpul exercițiului se vor acționa mijloacele de alarmare acustică  a populației din comuna Padeș.
 Semnalele de alarmare a populației sunt: alarma aeriană, alarma la dezastre, prealarma aeriană și încetarea alarmei. Durata fiecărui semnal de alarmare este de două minute, astfel:
– ALARMA LA DEZASTRE se compune din 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele;
– ÎNCETAREA ALARMEI se compune dintr-un sunet continuu, de aceeași intensitate, cu durata de 2 minute.
Vă rugam sa nu intrați în panica la semnalele sonore, fiind doar un exercițiu de testare.
13.04.2017
DSC_0244
Copyright 2016-2018 -Toate drepturile rezervate - Primăria Comunei Padeș