Pentru o experienţă completă de navigare, te rugăm să activezi JavaScript în browserul Web.
AcasaPrimariaConducerePrimarul comunei PadeșViceprimarul comunei PadeșSecretarul comunei PadeșAparatul de specialitate al primaruluiConsiliul localInteres publicBugetul localExecuție bugetaraHotarariProcese verbaleLicitatiiFormulare tipizateOrganigramaStare civilăConcursuriDeclaratii de avere si intereseEvenimente localeAdrese utileInvestitiiAnunturiPagina cetateanuluiContact
siglaPades_jud_Gorj
Comuna Padeș este o așezare alcătuită din localități înzestrate cu peisaje de o frumusețe rară, unice în țară și este străbătută de râul Motru, un râu străvechi ce a adus multe beneficii cetățenilor comunei și economiei acestei țări.
Din păcate în ultimii ani, albia acestui râu a fost grav afectată din cauza nenumăratelor gunoaie, sticle de plastic, resturi de lemne, ce au fost aruncate în râu și au poluat apa punându-se în pericol, printre multe altele și sănătatea locuitorilor din satele străbătute de acest râu.
Din dorința de a readuce  curățenia pe râul Motru, precum și păstrarea frumuseților naturale pe care ni le-a dăruit natura, domnul primar al comunei Padeș, Antonie Serafim, a demarat o serie de acțiuni de igienizare a albiei râului Motru în toate localitățile pe care acesta le străbate, începând cu satul Cloșani și până în satul Apa Neagră.
Pentru realizarea acestei igienizări, au fost mobilizați beneficiarii de ajutor social din cadrul Primăriei comunei Padeș ce au început să curețe gunoaiele care au împânzit albia râului.
Curățarea râului Motru va continua și în zilele următoare până în satul Apa Neagră, inclusiv.
Muncitorii au ajuns cu igienizarea la confluența râurilor Motru cu Motru Sec, însă din păcate, la intrarea în satul Cloșani, s-au aruncat din nou gunoaie pe albia râului ce tocmai fusese curățat.
Rugăm pe această cale toți cetățenii comunei Padeș să nu mai arunce gunoaie în râu sau la marginea râului, altfel, această acțiune se desfășoară în zadar.
Vă mulțumim pentru înțelegere și avem speranța că păstrarea curățeniei va deveni o prioritate atât pentru autorități cât și pentru cetățeni și împreună vom conștientiza cât de important este ca natura să îşi păstreze puritatea, și noi să ne putem întoarce de fiecare dată la ea.
DSC_0043DSC_0093DSC_0085
PRIMARUL COMUNEI PADEȘ A DEMARAT ACȚIUNI DE IGIENIZARE PE RÂUL MOTRU
calendar 3
12.07.2016
Copyright 2016-2018 -Toate drepturile rezervate - Primăria Comunei Padeș