Acasă
LINKURI UTILE
Primaria comunei Pades
PRIMĂRIA COMUNEI PADEȘ
house-304005_640
DATE DE CONTACT
Sat Călugăreni, nr. 41 , comuna Padeș, județul Gorj
Telefon: +40 253471101
Fax: +40 253471298
E-mail: primariapades@yahoo.com
Website: www.primariapades.ro
CBU0050A
Copyright 2016-2023 - Toate drepturile rezervate - Primăria Comunei Padeș
Vizualizări
Primaria comunei Pades
Pades_jud_Gorj Logo-RO-FULL-RGB POCA
Comuna Padeș este o așezare alcătuită din localități înzestrate cu peisaje de o frumusețe rară, unice în țară și este străbătută de râul Motru, un râu străvechi ce a adus multe beneficii cetățenilor comunei și economiei acestei țări.
Din păcate în ultimii ani, albia acestui râu a fost grav afectată din cauza nenumăratelor gunoaie, sticle de plastic, resturi de lemne, ce au fost aruncate în râu și au poluat apa punându-se în pericol, printre multe altele și sănătatea locuitorilor din satele străbătute de acest râu.
Din dorința de a readuce  curățenia pe râul Motru, precum și păstrarea frumuseților naturale pe care ni le-a dăruit natura, domnul primar al comunei Padeș, Antonie Serafim, a demarat o serie de acțiuni de igienizare a albiei râului Motru în toate localitățile pe care acesta le străbate, începând cu satul Cloșani și până în satul Apa Neagră.
Pentru realizarea acestei igienizări, au fost mobilizați beneficiarii de ajutor social din cadrul Primăriei comunei Padeș ce au început să curețe gunoaiele care au împânzit albia râului.
Curățarea râului Motru va continua și în zilele următoare până în satul Apa Neagră, inclusiv.
Muncitorii au ajuns cu igienizarea la confluența râurilor Motru cu Motru Sec, însă din păcate, la intrarea în satul Cloșani, s-au aruncat din nou gunoaie pe albia râului ce tocmai fusese curățat.
Rugăm pe această cale toți cetățenii comunei Padeș să nu mai arunce gunoaie în râu sau la marginea râului, altfel, această acțiune se desfășoară în zadar.
Vă mulțumim pentru înțelegere și avem speranța că păstrarea curățeniei va deveni o prioritate atât pentru autorități cât și pentru cetățeni și împreună vom conștientiza cât de important este ca natura să îşi păstreze puritatea, și noi să ne putem întoarce de fiecare dată la ea.
DSC_0043 DSC_0093 DSC_0085
PRIMARUL COMUNEI PADEȘ A DEMARAT ACȚIUNI DE IGIENIZARE PE RÂUL MOTRU
calendar 3
12.07.2016
Înapoi la articole
Copyright 2016-2018 -Toate drepturile rezervate - Primăria Comunei Padeș